ПУТЬ МАГИИ - ПУТЬ К СЕБЕ!

Молитва Киприана. Оберег.

Ответить на тему

Предыдущая тема Следующая тема Перейти вниз

Молитва Киприана. Оберег.

автор Радомир в Сб Май 12, 2018 2:55 am



«Господи, Боже великий, всесильный сын и препрославленный, Царь царствующих и Господь господствующим. Слава ти сидевшему во свете безсмертном, егоже никтоже виде, ниже видети может- иже тысящами тысящ и тьмы тьмами святых ангел и архангел:
1. Михаил.
2. Гавриил.
3. Рафаил.
4. Уриил.
5. Семофиил.
6. Рагудиил.
7. Ворохиил – предстоит пред тобою.
Ты веси рабу твоему (имя), яко не познавию ми тебе, истинаго Бога, первые сие дерзах: блуд творях с тмочисленными женами и во образе человеком, и спроста рещи – всякое чародейство делах, и лукавы беси мне работаху. Ныне убо, Господи сильный и великий, благоволивый от недостойнаго достойнаму бытии, и сотвори мя причастника бытии священному ти стаду, и преестественным величеством милосердвовавый о мне, рабе твоем (имя), не восхотя погубити мя со беззаконии моими, знаема мя сотвори святей твоей непорочной вере, не отверзи мя, грешнаго и недостойнаго раба своего (имя), припадающаго: «Отче всесильный, Михаил архангел, иже ко Владыце благоразумня, яко слуго верный сохраняя, архангельским и мысленным старейшинствовати учинем быв от Вседержителя и, видев отступника падша, собрав архангельския лики, и рече: вонмем добре перед сотворишим ны. Спасению же нашему сопротивник и ратник, разогрев на Зиждителя и не сумневся, рек: «Престол мой на облацех поставлю и Вышнему подобен буду». И тако похвалихся, архангельская испаде власти, яко же рече Господь: «Видех Сатану, яко молнию, с небесе спадша- данный же ему чин такожде с ним низпаде, и, презорствовав пострада».
1. Архангел Михаил есть победитель супостатом, топчающ Люципера, левицею держащ ветвь финичю зеленую, десницею же копие, имущее верху своем хоругов белую, от копий конец обвивающуюся, а на ней червячный крест истыкан.
2. Гавриил – вестник Божих тайн, держащ десницею фонарь с возженною внутрь свещего в шуйце же зерцало каменню, аспида зелена, червленности нечто местами в себе имущу.
3. Рафаил – врвч недугам, шуйцею, мало поднесенною, держощу алавастр врачевания, десницею водящу Товию отрока, носящего рыбу, в Тигре ятую.
4. Уриил – сияния сын, огня Божественного, просветитель есть потемненных, держащ десницею меч обнаженный противу персей в шуйце, же низпущенной – пламень огненный.
5. Сеалфиил – молитель, моляй Бога велнну о человецех и человека к молитве возбуждаяй- лице и очи долу низпущени имеяй, руце же к персам согбени, по подобию молящагося умиление.
6. Рагудииле, славитель Бога, имат служение утверждати человек, труждающихся любо славы ради Божия и ходотайством воздаяние- в деснице имущ венец злат, в щуйце же бич, от трех перлов черных, с тремя концы.
7. Варахиил – благословение Божия податель и божих благодатей нам ходатай, носящ в недрах одежды своея цветы роз белых.
И еже узрят у дверей Господних, и держат скипетры в руках, аже хранят ложе Господне и дивятся множество ангел и архангел, и рекут: «Прокляните Сатану и Диавола, да не прикоснется ко мне, рабу Божию (имя), ни в день, ни в нощь, ни на пути, ни на сем же месте, – но соблюди, Господи, Имсусе Христе, Сыне Божий, молитвами всегда, ныне и присно, и вовеки веков. Аминь».



Лучше читать в течении 7 дней при зажженной свече и потом носить с собой.



_________________
"Колдуй незаметно. Обычные люди не должны знать, что магия действительно существует."
https://vk.com/magic_vasiliy
avatar
Радомир
Администратор
Администратор

Сообщения : 8857
Репутация : 45

Посмотреть профиль https://vk.com/magic_vasiliy

Вернуться к началу Перейти вниз

Предыдущая тема Следующая тема Вернуться к началу


 
Права доступа к этому форуму:
Вы можете отвечать на сообщения